SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
IK Franke
Fotboll

ALL FOTBOLL - 25 %
2024-02-26 17:19

*Gäller på ordinarie priser och kan ej kombineras med andra rabatter eller erbjudanden. Gäller t.o.m. söndag 17/3 kl. 23.59.

⭐️NYHET – VÅR FÖRENING HAR JOYNAT!⭐️
2024-02-08 15:58

Under 2024 gör Folkspel sin största satsning sedan Bingolotto startade genom att lansera det digitala prenumerationslotteriet JOYNA. Vår förening har tagit chansen att bli en lanseringsförening där vi får starta försäljningen den 3:e april! 🏆


En av vinsterna i JOYNA är att varje vecka har du som lottköpare chans att vinna 100 000 kr där även föreningen som sålde lotten vinner samma belopp! Om vår förening skulle vinna 100 000 kr - vad tycker du att vi skulle göra för pengarna? Kommentera nedan! 💙

https://youtu.be/s8_77XY8YUY

A-lag herr
Albin Welén assisterande tränare 2024!
2023-11-24 12:55, A-lag herr

Albin Welén kommer assistera och kliva in i Frankes ledarstab under säsongen 2024.

 

Huvudtränaren Danne Johansson:

 

”Jag och Albin har känt varandra länge och har under alla år här i Franke tillsammans bollat idéer och tankar. När han nu väljer att lägga spelarkarriären åt sidan fanns det inga frågetecken från min sida utan givet att få in honom i en ledarstab. Han har egenskaper som jag tror kommer komplettera mig väldigt bra.”

 

 

Albin om sin nya roll:

 

”Ser fram emot den här nya utmaningen är tacksam för att jag har fått möjligheten. Är ivrig att komma igång och hoppas att jag kan bidra till att Franke som klubb och spelarna tar nästa kliv”

 

Välkommen Albin! Vamos!

A-lag herr
Daniel Johansson ny huvudtränare för IK Franke!
2023-11-22 15:26, A-lag herr

Nu är det helt klart med huvudtränare för IK Frankes herrar!

 

Danne klev in och tog ansvaret för laget när det återstod en seriematch och visste att vi skulle spela negativt kval. Han fick med sig alla spelare och löste uppgiften brilliant vilket innebär att vi även spelar i div. 2 2024 också. Hans fotbollskunnande, engagemang, intresse för fotbollen och spelarutveckling och kommer bli spännande att följa. 

 

Dannes tankar om sin nya roll.

 

”Känns skönt att få allting klart skriftligt, nu vill man bara sätta igång och få alla bitar på plats! Nu börjar truppbygge men även en ledarstab ska på plats. Sen väntar vår fina långa försäsong i Sverige där vi tillsammans ska fortsätta bygga på det positiva från föregående säsonger men även försöka implementera lite nya tankar och idéer så att vi är väl förberedda på alla plan när serien och tävlingen drar igång!”

 

Vamos!

 

 

Tack Daniel "Osten" Malmlöf!
2023-11-08 14:07

Vill alla vill tacka Osten för sin tid i IK Franke och allt arbete han lagt ner på a-laget, a-lagsspelare och ungdomar i föreningen. En förebild för många inom föreningen både på och utanför planen.

Han satte upp div.2 som mål och tog laget upp i division 2 med bravur. Osten har en stor del att föreningen har blivit proffsigare och om hur vi ska jobba kring herrlaget och inom IK Franke framöver.

 

Osten klargjorde tidigt under säsongen att han ville gå vidare till nya uppdrag.

 

Vi önskar dig all lycka framöver med framtida uppdrag och hoppas vi kommer ses på Råby framöver ändå!

 

Kör hårt!

Grattis Melvin!
2023-05-04 09:04

Vi säger grattis till Melvin Rydh! 

 

Förbundskapten Roger Franzén har tagit ut Melvin till P16/07 Future Team Turnering i Danmark.

 

Melvin började spela i IK Franke när han 6 år gammal och valde i vintras att gå över till Västerås SKs ungdomsakademi. 

 

Melvin fick vid 13-års ålder redan göra sin a-lags debut i Franke.

Bilden är från förra året då IK Franke vann ArosCupen i P15 klassen.

 

Grattis Melvin och Alexander! - Västmanland (svenskfotboll.se)

 

Vi önskar lycka till med allt Melvin och kör hårt!

 

//Johan Persson

Nyheter från våra lag
A-lag herr, 16/01 13:02 
A-lag herr, 29/11 15:18 
A-lag herr, 25/10 08:26 
A-lag herr, 29/07 16:48 
 
Våra sponsorer