BÖRJA SPELA FOTBOLL? KLICKA HÄR!
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
IK Franke
Fotboll
P2014 Gul

Vi behöver bli fler tränare
2023-04-05 08:00

Vi saknar i dagsläget tränare i gruppen och behöver förstärkning av minst 2st förälder till för att kunna möjliggöra bra träningar och matchspel för våra barn.

 

Det är väldigt kul att vara tränare, att få lära känna alla barnen och se dem utvecklas.

Vi började alla som tränare i höstas och lär oss allt eftersom. Fokus ligger på att lära ut fotbollens grunder, leka och ha kul! Det är inget krav att man ska kunna något om fotboll, det lär man sig på vägen och klubben erbjuder dessutom kostnadsfria utbildningar i samarbete med Västmanlands fotbollsförbund.

 

Vi upplever inte att det är speciellt betungande vara tränare. Vi är ett bra gäng som har kul tillsammans och delar på både de administrativa uppgifterna och själva träningarna. Ju fler vi är som hjälps åt desto lättare och mindre sårbart blir det.

 

Som förälder till ett barn i en förening så behöver man vara delaktig och hjälpa till med flera olika uppgifter. Men det absolut viktigaste, glöm inte att vi gör detta för våra barn så de får göra det som de älskar, att spela fotboll!

 

Kom och bli tränare med oss!

Hör av er till niklas.geverts@gmail.com om ni är intresserade eller vill veta mer.

 

Mvh Ledarna P2014 Gul

 
Våra sponsorer