SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
IK Franke
Fotboll
U15

U15 behöver bli flera spelare!
2023-10-25 10:58

IK Franke öppnar för provträningar ungdomar födda 2009 till vårt U15.

Vi välkomnar ambitiösa och duktiga spelare att komma och provträna med oss, såväl utespelare som målvakter.

Vi ska spela P15 Regional, den högsta serien i Sverige för 15-åringar under kommande säsong där vi ska spela mot bra motstånd.

U15 håller till på Råby IP där vi både tränar och spelar matcher. IK Frankes ambitioner är att ha en bra och utvecklande ungdomsmiljö med utbildade ledare. Vi uppmuntrar rörlighet mellan årskullarna och plockar gärna upp unga i seniorverksamheten tidigt. Idag spelar vi i division 2.

Är du intresserad av att provträna med oss, meddela din nuvarande klubb och oss vårt kansli på mail frasse@ikfranke.com att du vill komma på provträning, skriv namn och telefonnummer i mailet samt vilken klubb du senast spelade för.

 

Träningarna kommer att vara under november på tisdagar 18.00-19.30 på Råby IPs konstgräs och torsdagar 18.45-20.15 i inomhus i fotbollshallen på Rocklunda. Ombytta och klara 10 minuter innan.  

 

Välkomna!


Nyhetsarkiv
 
Våra sponsorer